Blog

Mama's Talk: Naomi Noelle van naominoellegeneve

15 oktober 2021

Mama's Talk: Naomi Noelle van naominoellegeneve

 

De eerste mama spotlight bij JOONE is nu live! Deze week spreken we met Naomi Noelle, een creatieveling, een jonge moeder van 3 prachtige kinderen die ons een kijkje geeft in haar wereld. Instagram: @naominoellegeneve

 

1. Vertel in het kort over jezelf. Wat is je achtergrond en wat doe je?

Ik ben Naomi Noelle, 29 jaar en moeder van 3. Ik illustreer, schilder en fotografeer, en doe de branding en online communicatie voor verschillende start-ups.

2. Wat zijn de namen van je kinderen en hoe oud zijn ze?

Noé Rose (4), Loïs James (1), Lion Moon (0). 

3. Hoe heeft moederschap jou als een persoon veranderd?

Het moederschap maakte mij volledig. Ik was een lief kind, een creatieve puber maar kon nooit helemaal mijn purpose vinden gedurende de jaren. Toen ik zwanger raakte van mijn dochter vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik wilde altijd al moeder worden, nu ik moeder was voelde ik mij zo mijzelf! 

4. Hoe vind je balans tussen je dagelijkse leven, je kinderen en je werk? 

Toen mijn vriend en ik onze dochter kregen veranderde er niet veel in ons leven. We konden nog steeds alle dingen doen die we voorheen ook deden. Toen de boys vrij vlug achter elkaar erbij kwamen en we ineens een gezin van 5 waren, zag het leven er toch ineens heel anders uit. En nog steeds. Gedurende de week werken we met een planning, wie is waar en wie doet wat. Dat werkt voor ons heel fijn. 

Thuis zijn betekent voor ons wel echt ontspannen. We vinden het heerlijk (en ook belangrijk voor onze kindjes) om naast school en werk, in onze huispakken te kunnen chillen op de bank met een filmpje. Soms met z’n tweetjes en soms met z’n vijven. 

5. Je meest favoriete herinnering van jou en je gezin?

Als gezin van vijf hebben we nog niet veel uitstapjes kunnen doen, daar kijk ik wel enorm naar uit. Maar wanneer we na een drukke en chaotische dag met z’n allen rustig aan tafel zitten om te dineren, en iedereen lekker aan het eten is, kijken mijn en ik elkaar wel vol trots aan… we did it again! Genieten! 

6. Wat is een quote dat dicht bij je hart ligt?

Stay close to people who feel like sunshine!

7. Team kat of team hond?

Team hond! Wij hebben een jonge malti poodle genaamd Otis. 

8. Wat voor kansen/ervaring ben je op dit moment naar op zoek?

Ik zou graag willen illustreren of schilderen voor een groot internationaal bedrijf. 

9. Met wie zou je nu graag in contact willen zijn? 

Het lijkt me fijn om eens te praten met een slaapcoach. Na 5 jaar heb ik nog steeds niet kunnen genieten van een hele nacht slaap vanwege de kids. Op dat gebied valt er nog veel te winnen denk ik. Lijkt me heerlijk!

10. Favoriete product van Joone Paris? 😉

Ik ben nummer 1 fan van de Joone luiers. Ze passen mijn kindjes zo onwijs fijn. De printjes vinden we geweldig en sinds gebruik hebben we geen luieruitslag meer in huis!