Blog

De 3 dingen die je absoluut moet weten bij het kiezen van een luier voor je baby

05 februari 2020

luiers pampers baby moeders

 

Het kiezen van de juiste luier voor je baby kan een echte hoofdpijn zijn. Uit onderzoeken blijkt dat een baby tot 4800 luiers zal dragen tijdens zijn eerste 3 levensjaren. Jullie kunnen net zo goed weten dat het kiezen van de juiste luiers voor jullie baby van cruciaal belang is! Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de luiers? We hebben onze gemeenschap vanouders gevraagd wat hun topcriteria zijn.

1. Controleer de samenstelling van de luiers!

Het is essentieel om luiers zorgvuldig te kiezen: geen schadelijke producten, geen parfum, geen lotion, geen hormoonontregelaars. Het is je al misschien opgevallen dat steeds meer wetenschappelijke studies de nadruk leggen op giftige stoffen in de luiers van de baby. De luier is bijna 22 uur van de 24 uur in contact met baby's huid. Sommige merken hebben dus besloten om de samenstelling van hun producten duidelijk weer te geven, en hun toxicologische analyseste publiceren . Dit garandeert volledig gezonde producten voor je baby.

2. Kies een absorberende luier!

Wennen aan het samenzijn met een pasgeboren baby kan bijzonder vermoeiend zijn. En geef toe dat het toevoegen van een additionele 'nachtdienst' alleen om een natte baby te verschonen niet erg prettig is... Kies dus voor premium en ultra- absorberende luiers , die jebaby's billen tot 12 uur droog kunnen houden. Zolang je baby snel slaapt (we hopen dat hij/zij dat doet), geeft dit je ook een beetje rust!

3.  Vereenvoudig je leven!

Tussen werk, het ophalen van de crèche of van de grootouders, wassen, boodschappen, (borst)voeding... als je een ouder bent, kan het snel een echt hindernisparcours worden!

Vandaag de dag bieden merken met een eco-verantwoordelijke aanpak zoals JOONE je de mogelijkheid om degezonde luiers en biologische verzorgingsproducten van je baby elke maand bij je thuis te laten bezorgen. Een ding minder om je zorgen over te maken!


En jij, waar let jij op bij het kiezen van de luiers van jebaby ?


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.