Recept: Snelle Bolognese pasta
De schelpen pasta is het ideale ingrediënt om je kleintje kennis te laten maken met het plezier van stukjes! En niet voor niets: de zachte textuur en de zeer zoete smaak maken ze vaak tot het favoriete gerecht van kinderen!
Om er een compleet en uitgebalanceerd menu van te maken, gaat er niets boven het aanbieden van Bolognese: we voegen groenten en eiwitten toe, en voila!
Het voordeel: dankzij dit universele pastarecept kunnen jij en je baby dezelfde maaltijd delen en er een echt moment van uitwisseling en gezelligheid van maken!
Let op
Zijn totale dieet mag niet meer dan 3 mg natrium per dag bevatten, inclusief het van nature in voedsel aanwezige natrium.
Ingrediënten voor 2 volwassenen en 1 baby
( vanaf 12 maanden )
250 g schelpenpasta
50 cl tomatenpuree
250 g rundergehakt
1 kleine ui
1 prei wit
1 wortel
1 stengel bleekselderij
1 eetlepel tomatenpuree
Twee eetlepels olijfolie
- Was en schil de groenten. Giet ze allemaal in een blender en mix ze tot kleine stukjes.
- Verhit de olijfolie in een pan. Fruit het groentemengsel 5 minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak het lichtjes bruin.
- Voeg als laatste de tomatenpuree toe, met een half glas water. Laat een kwartier sudderen, zonder deksel.
- Kook ondertussen de schelpenpasta volgens de instructies op de verpakking. Pas op dat u het kookwater niet zilt.
Laat afkoelen voordat je de schelpen met de bolognesesaus aan je kleine wolf serveert.
Truc
Je kunt dit recept ook versieren met bolognese schelpen met een beetje geraspte kaas!
Laat een reactie achter
Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.