Blog

De 3 Netflix series niet te missen tijdens de lockdown

16 april 2020

netflix series

Voel je de drang om de cocooning modus te activeren tijdens deze periode van opsluiting? We hebben de 3 beste Netflix series van het moment geselecteerd, waardoor je nog meer onder het dekbed wilt blijven!

De serie  om lekker te binge-watchen: Elite

Welkom in de wereld van de Spaanse gouden jeugd! Je staat op het punt om de studenten van Las Encinas te ontmoeten, de eliteschool van Madrid. Met de iconische Carla, Lucrecia, Paulo en Guzman, wiens dagelijks leven ondersteboven wordt gehaald op de dag dat ze studenten uit de achterstandswijken van de stad verwelkomen. Het resultaat is een drama dat het leven van deze jonge middelbare scholieren voorgoed zal veranderen. De serie belicht verschillende maatschappelijke thema's, waaronder homoseksualiteit, pesterijen, sluiering en tolerantie. Elite is een beetje zoals de Spaanse zus van de "Gossip Girl" serie met een sterkere smaak voor moord en onmogelijke onderzoeken.

Boek je dag, je komt niet van de bank af!

Seizoen 3 is nu beschikbaar.

 

De meest koninklijke Netflix-serie: The Crown

De Kroon is een origineel Netflix-programma gewijd aan het leven en de heerschappij van koningin Elizabeth II. Een verhaal over bestuur, macht, liefde en patriottisme. Je leert de Britse koninklijke familie kennen, je raakt gehecht aan leden van de koninklijke familie alsof je ze kent. Tot op heden is The Crown een van de meest ontroerende series over de Britse Kroon die lang als koud en harteloos is beschreven. Elizabeth II is machtig, menselijk en soms kwetsbaar, maar ze blijft die soeverein die geliefd is, gerespecteerd wordt door iedereen en soms wordt bekritiseerd. Welkom in Buckingham Palace!

 

De engste Netflix-serie: You

Een jonge boekhandelaar die verliefd wordt op een mooie jonge vrouw, het is niets bijzonders. Behalve wanneer hij een ongezonde obsessie ontwikkelt voor de charmante Beck. You is het verhaal van Joe Goldberg: een psychopaat die eruit ziet als een gewone man. Hij is jong, knap, vriendelijk en erg verliefd op Guinevere Beck. Maar ze weet niet dat haar vriendje moorddadige impulsen heeft.

De eerste twee seizoenen van de uitzending in 2018 en 2019 waren een groot succes! Sindsdien wachten Netflix-serie verslaafden ongeduldig op seizoen 3 om het nieuwe leven van Joe Goldberg te ontdekken.

Meer nodig? 

We raden ook aan : Tiger Kings, When they see us, Toy Boy, Dare me, Selfmade, Casa del Papel, Stranger Things, Peaky Blinders en Mindhunter. 

Tip

Voeg jouw favoriete programma's toe aan je lijst om je te organiseren op Netflix. Krijg ook meldingen van nieuwe series to stay tuned. 


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.