Blog

Mama's Talk: Nadine Mulder van Nadine Mulder Fotografie

12 november 2021

Mama's Talk: Nadine Mulder van Nadine Mulder Fotografie

 

Deze week hebben wij Nadine Mulder ter gast, een multi-getalenteerde jonge moeder die zowel een fotograaf en interieur en lifestyle blogger is en affiniteit heeft met  design, fotografie, interieur, styling, organiseren en ontwerpen. 

Instagram: Nadine Mulder Fotografie / Nadine Mulder

1. Vertel in het kort over jezelf. Wat is je achtergrond en wat doe je? 

Mijn naam is Nadine Mulder, ik ben 32 jaar en kom uit Enschede. Ik ben fotograaf en daarnaast een interieur en lifestyle blogger. Ik ben begonnen met een graphic design studie en daarna heb ik de studie Product en Concept development afgerond. Beide erg creatieve studies en dat zegt direct erg veel over mij als persoon. Ik ben ontzettend creatief en vind alles rondom design onwijs leuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  2. Wat is de naam van je kind en hoe oud is hij/zij?

Onze dochter heet Lennie en wordt in januari alweer 2 jaar.

3. Hoe heeft moederschap jou als een persoon veranderd?

Ik denk dat ik voor alle vrouwen kan spreken als ik zeg dat het moederschap je echt veranderd. Je voelt een soort liefde die je nog nooit eerder hebt gevoelt. Lennie laat mijn hart overstromen van liefde en ik ben echt een hele trotse mama. Daarnaast kan ik zeggen dat ik geduldiger en zorgzamer ben geworden.

4. Hoe vind je balans tussen je dagelijkse leven, je kind en je werk? 

Toevallig heb ik daar vandaag een lang gesprek over gehad. Ik vind dit dus echt heel erg lastig. Voor mij is het voorjaar en de zomer echt hoogseizoen en mag ik veel bruiloften fotograferen. Dit houdt in dat ik in deze maanden erg druk ben maar in de wintermaanden is het vaak rustiger. Ik ben de laatste tijd zo druk dat ik het erg moeilijk vindt om de balans te vinden. Dit blijft dus een zoektocht voor mij en ons gezin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Je meest favoriete herinnering van jou en je gezin?

Dat is een lastige vraag! Er zijn er zo veel! Als ik moet kiezen, kies ik toch voor de geboorte van Lennie. Die eerste ontmoeting is zo bijzonder en mijn mooiste herinnering ever.

6. Wat is een quote dat dicht bij je hart ligt?

The best nights are when you're having too much fun to take pictures. Ik maak altijd zo veel foto's, niet alleen omdat ik fotograaf ben maar ik wil altijd ALLES vastleggen... Dit tot ergenis van vriendlief haha. Af en toe is iets zo leuk en gezellig dat ik het gewoon vergeet.

7. Ben jij team ‘series’ of team ‘film’? 

Hier kan ik echt niet tussen kiezen. Ik ben verslaafd aan de bioscoop en dit is vaak onze quality time en dus date night maar ik kan ook erg goed verdwalen in een goede serie.

8. Wat voor kansen/ervaring ben je op dit moment naar op zoek?

Mijn all time favorite droom is het werken voor een magazine. De baan die al mijn favoriete werkzaamheden samenbrengt. Van fotograferen en het schrijven tot het ontwerpen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  9. Met wie zou je nu graag in contact willen zijn? 

Ik ben op zoek naar een interieur ontwerper voor onze zolder. Wij willen in de toekomst onze zolder omtoveren tot een slaapkamer en ik vind dat een erg lastige ruimte om in te richten en te stylen.

10. Favoriete product van Joone Paris? 😉 

Mijn favoriete Joone product is toch echt de luiers! Ik ken geen luiermerk dat zo goed aansluit en geweldige printjes heeft. Maar tot nu toe ben ik over alle Joone producten echt te spreken.