Blog

Micro dating: deze trend zal uw paar te redden

12 februari 2021

Micro dating: deze trend zal uw paar te redden

Wat? Valentijnsdag? Ik weet het niet, het is een ding voor een paar zonder kinderen toch? Er is geen tijd voor mij."  Geen tijd, het is je favoriete zin sinds je een ouder bent. Nog meer tijd om te dineren voor de liefde van tijd tot tijd. Bij JOONE hebben we een manier gevonden om van dit feest, een feest voor ouders te maken. Ken je de micro dating? Je zult dit concept geweldig vinden. Het is alsof het is uitgevonden voor je. Redding in de liefde gegarandeerd.

Micro dating: waarom dit concept zal uw paar te redden?

Ontbijt-school-kinderarts taxi-sport cursus ... De dagen zijn zo druk dat een date met je echtgenoot onhaalbaar lijkt. Toch droom je van deze ontmoeting samen. Je krijgt de indruk dat je wegdrijft en dat het handhaven van de vlam een gevecht al verloren is op voorhand. Echter, zonder de noodzaak om uw schema te verstoren als minister van Ouderschap, is er een oplossing. Het heet 'Micro Dating'.

Het principe?

We reserveren een slot, zelfs 10 minuten, gedurende de dag om van elkaar te genieten. Of het nu telefonisch of in real life is, we denken aan onze relatie. We organiseren flash dating of een beetje langer zo snel mogelijk om "opnieuw te verbinden" en denken alleen aan het paar. Het doel is echt om die vlam die je bewoont wakker te maken en aan te houden. Je zal het niet altijd beseffen, maar wetende dat je een sterk stel bent en iemand hebt die van je houdt in het leven is een groot voordeel. We zijn beter in het omgaan met de grillen en mentale en gezinslasten die soms omslachtig kunnen zijn.

Hoe krijgen we 10 minuten op afstand?

Geen reservering in het restaurant te spice up zijn leven als een paar. We reserveren een slot in de dag voor twee. Je hebt geen tijd om samen te lunchen, jammer. Op maandag zult u 10 minuten chatten aan de telefoon voor de 14 p.m. vergadering. Dinsdag zijn jullie allebei thuis om te werken? Perfect, je zult in staat zijn om te lunchen in de liefde. Vooral als de scholen open blijven. Er zijn genoeg dingen om te improviseren voor je micro-data:

  • De omhelzing in de ochtend
  • Koffiepauze samen
  • Massage voor de tv
  • Aperitief bij kaarslicht
  • Een knuffeldutje
  • Over je dag vertellen, anekdotes onder het dekbed
  • Kook samen, zelfs als het beperkt is

Wat te vermijden

We zappen de smartphone als we samen zijn. De wereld moet om jou draaien. Als je kinderen bij je thuis zijn, zetten we de telefoon weg en gaan we terug naar de tijd dat Facebook, Instagram en andere sociale netwerken nog niet bestonden. Het echte leven ben jij.

De beste slots voor een micro-dating?

Overdag, vroeg in de ochtend, want vaak is een ouder aan het begin van de dag niet altijd op zichzelf afgestemd.


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.