Blog

De slechtste cadeaus om met kerst aan een baby te geven

26 november 2020

De slechtste cadeaus om met kerst aan een baby te geven

Daar zijn we dan, na een jaar wachten zijn de feestdagen eindelijk terug in zicht... En daarmee de grote puzzel van cadeauwinkelen!

Om zeker te zijn dat je unanimiteit onder de boom bereikt, geven we je de fouten die je niet mag maken als het gaat om babygeschenken (en voorkom dat je voor het leven boos wordt op ouders!)
Volg de gids!

1. Een plastic speeltje dat klinkt en flitst

Zelfs als de titel alarmbellen lijkt aan te geven om te ontsnappen, kan de verpakking soms de overhand krijgen.  Dus we bevestigen het aan u: het is een nee.  Naast het veroorzaken van gegeneraliseerde migraine op oudejaarsavond en totdat de batterijen leeg zijn, zullen ouders je gedurende minstens 5 jaar vervloeken. 

Het alternatieve geschenk:  een houten telefoon, die niet alleen ecologischer is, maar ouders ook niet de schuld geeft. 

2. Een xylofoon

Dit muzikale speeltje   wil  dus zeker  de zintuigen van de baby prikkelen  ... Maar aan de decibelkant is het niet echt een cadeautje!
Vermijd elk muziekinstrument, tenzij de baby een Mozart in de dop is.

Het alternatieve geschenk:  een muziekboek, dat het voordeel heeft dat het niet vals klinkt terwijl het kind kennis laat maken met klassieke symfonieën. 

3. Een (te) origineel kledingstuk

Ja, de laatste keer dat je haar baby zag, zag ze er schattig uit in haar  paarse feestjurkje.  Maar houd er rekening mee dat smaken en kleuren uiteindelijk heel persoonlijk zijn.  En je weet ook niet wat de baby al in zijn kleerkast heeft.  Wil je hem echt een 15e wollen trui geven, die hij misschien nooit zal dragen?

Het alternatieve cadeau: een neutraal rompertje met klein logo. 

4. Een speelgoed voor de eerste leeftijd als hij 18 maanden oud is

Als je hem een ​​knuffelrammelaar zou geven omdat hij hield van degene die je hem vorig jaar gaf: het is hoog tijd om een ​​ander cadeau-idee te bedenken!
Baby's evolueren natuurlijk in hun eigen tempo ... maar we moeten ook accepteren om ze te zien groeien! Over het algemeen staat de aanbevolen leeftijd op de verpakking. 

5. Baby parfum

Hoewel de natuurlijke geur van baby's op zichzelf al het heerlijkst is, voegen babygeuren vaak dat extra vleugje schattigheid toe.  Maar let op: net als voor volwassenen is de parfumkeuze voor baby's iets persoonlijks ... Bent u de beste plek om het te doen?

Het alternatieve geschenk:   een doos met biologische cosmetica voor baby's  , voor een geur die lichter is dan die van een parfum.


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.